Ви тут:

Хірургія одного дня в КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня»: сучасний підхід до лікування

31-05-2024
Категорія: 

Що таке хірургія одного дня?

Хірургія одного дня – малоінвазивні щадні операції, що проводяться з короткочасною госпіталізацією до денного стаціонару в межах одного дня.

Для зручності та економії часу своїх пацієнтів в КНП «Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня» організована хірургія одного дня. Цей вид хірургії дає прекрасну альтернативу лікування в стаціонарі, коли пацієнту не потрібен цілодобовий догляд.

Які переваги хірургії одного дня в КНП «СМБЛ»?

Пацієнт, якому проводять нескладну операцію, проводить у стаціонарі не більше 24 годин. Одразу після втручання людина може поїхати відновлюватися додому. Це, наприклад, видалення доброякісних утворень мʼяких тканей, операція з приводу неускладнених гриж черевної стінки, видалення утворень шкіри, практологічні операції, хронічний геромой, анальні тріщини тощо.

Як отримати послугу безоплатно?

Потрібне електронне направлення. Його виписує сімейний або лікуючий лікар, який визначив потребу в такій операції, провівши необхідні аналізи і дослідження.

Що включає послуга хірургії одного дня?

Усі необхідні лабораторні дослідження, аналізи крові - загальний, на глюкозу та інші, відповідно до потреб.

Електрокардіографія, рентген, ультразвукові дослідження тощо.

Післяопераційний догляд і знеболення за потреби, рекомендації з відновлення.

Ліки та медвироби з Нацпереліку та закуплені за рахунок різних програм.

Якщо в процесі виникне потреба більш тривалої госпіталізації пацієнта відправлять у стаціонар, для цього, не, потрібне окреме направлення!

Сучасна хірургічна апаратура КНП «СМБЛ» дозволить Вам швидко вирішити проблему зі здоров’ям, і в найкоротші терміни повернутися до звичного способу життя. При цьому знизиться потреба в прийомі лікарських засобів, необхідність тривалих і складних перев’язок і обробок ран, виключається необхідність в частому відвідуванні лікарів.

Крім технічного забезпечення хірургія одного дня в КНП «СМБЛ», поєднує в собі високий рівень професіоналізму медичного персоналу і великий досвід роботи в різних напрямках хірургії.

Записатись та поставити запитання Ви можете за телефоном:

+380507092120

09:00-17:00

Київська обл., м. Українка, вул. Київська, 1.

 

]]>КНП "Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня"]]>

]]>https://www.facebook.com/knpsmbl/posts/pfbid0AEpjLPFJvJ5T35KLWi79EM9DrQS...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет