Ви тут:

Громадська комісія з житлових питань: розглянуто понад 50 питань

22-12-2023
Категорія: 

На черговому засіданні громадської комісії з житлових питань Сєвєродонецької міської ВА, яке відбулось 21 грудня в онлайн-режимі, розглянуто 53 заяви громадян про зняття з квартирного обліку за власним бажанням та після одноразового отримання від органів місцевого самоврядування грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення згідно з постановою КМУ №280. Обговорено й інші питання, що належать до компетенції комісії.

Нагадуємо, щопонеділка на базі гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської ВА у місті Дніпро за адресою: пр. Петра Калнишевського, 27К, з 10.00 до 15.00 фахівцем з житлових питань:

  • надаються консультації та роз’яснення мешканцям громади щодо квартирного обліку, щодо відновлення втрачених правовстановлюючих документів на житло, щодо отримання інформації стосовно приватизації житла;
  • надаються роз’яснення з актуальних питань розрахунків за житлово-комунальні послуги та наявної державної допомоги в умовах воєнного стану з цього питання;
  • здійснюється прийом звернень, їх опрацювання та інформування заявників щодо вирішення питань розрахунків за житлово-комунальні послуги.




Рейтинг: 
Голосов пока нет