Ви тут:

Грантовий конкурс для малих і середніх підприємств: до 60 тисяч євро

24-01-2024
Категорія: 

]]>Луганський обласний центр зайнятості: У рамках програми ЄС щодо розширення ринку малого та середнього бізнесу – грантовий конкурс адресований малим і середнім підприємствам (МСП).]]>

Кожен отримувач гранту отримає 59 500 євро.

Мета конкурсу полягає в тому, щоб забезпечити нові шляхи ширшої співпраці з екосистемою EIT Urban Mobility і створити нові партнерські відносини з більш простими процедурами та процесами.

Сфери завдань охоплюють три основні теми:
– Енергія та мобільність
– Стала логістика міста
– Мобільність майбутнього

Це можуть бути нові бізнес-моделі зарядних станцій/заправок, нова інфраструктура для підтримки заміни двигунів внутрішнього згоряння екологічно чистими рішенням, перевезення вантажів, доставка будівельних матеріалів, вивезення відходів, нові послуги та технології, що підвищують доступність і надійність транзиту тощо.

Конкурс має на меті підтримати підприємства у встановленні ділових та комерційних відносин з постачальниками транспортних послуг, містами та міською владою, які зазвичай мають високі вимоги до закупівель та відповідності.

Для кого:

Конкурс відкритий для МСП (малих та середніх підприємств), які відповідають наступним вимогам:

1. МСП повинні бути зареєстровані як юридичні особи не більше 10 років тому.

2. МСП, що подають заявки, повинні бути зареєстровані як юридичні особи або в країні-члені ЄС, або в третій країні, пов’язаній з програмою “Горизонт Європа”, включаючи Україну.

3. Мати щонайменше 3 штатних працівників.

Кошти:
714 000 євро (12 проектів, які будуть реалізовані 12 різними МСП, кожен з яких отримає фінансування від ЄІТ у розмірі 59 500 євро).

Дедлайн:
Подача заповненої заявки: 19 лютого 2024 року до 17:00.

Оцінка заявок: Кінець березня 2024 року.
Орієнтовний старт проєктів: травень-червень 2024 року.

Деталі за посиланням:
]]>https://www.eiturbanmobility.eu/sme-market-expansion-call/]]>

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини ]]>http://surl.li/invaz]]> й для роботодавців та підприємців Луганщини ]]>http://surl.li/ioarc]]>

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr

 

Луганський обласний центр зайнятості





Рейтинг: 
Голосов пока нет