Ви тут:

Грант для студентів юридичних факультетів

01-07-2024
Категорія: 

РОЗПОЧАТО ГРАНТОВИЙ КОНКУРС ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЮРИДИЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ, СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ ТА АСПІРАНТІВ ЮРИДИЧНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ ТА ІНСТИТУТІВ НА ТЕМУ: “ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ОНЛАЙН ТОРГІВЛІ”!

Учасник, що напише найкращу конкурсну роботу, отримає стипендію у розмірі 20000 гривень!

Розвиток онлайн торгівлі створює численні виклики для правового регулювання, впливаючи на захист прав споживачів, забезпечення чесної конкуренції та боротьбу з шахрайством. 

Грант має на меті допомогти студентам та викладачам вивчати та розвивати правові механізми, які сприятимуть безпеці та ефективності онлайн торгівлі, а також вдосконаленню законодавчої бази для розвитку економіки в умовах цифрової епохи. Також цей грантовий конкурс є важливим внеском усіх учасників у створення нормативних документів, програм правової підтримки, організацію семінарів та інших ініціатив, що сприяють правовому захисту та розвитку онлайн торгівлі.

Хто може взятиучасть у конкурсі:

  • Студенти українських навчальних закладів;
  • Аспіранти українських навчальних закладів;
  • Громадяни України.

Терміни та порядок проведення конкурсу:

  • Крайній день прийому конкусних робіт: 24.09.2024;
  • Оголошення переможця: 22.10.2024;
  • Нагородження переможця: 22.10.2024 – 30.10.2024.

Вимоги до конкурсних робіт:

Конкурсна робота – це робота, яку учасник подає для участі в конкурсі або грантовій програмі. Конкурсна робота має вигляд статті, яку учасник пише самостійно, та яка відповідає тематиці та умовам зазначеним нижч

Загальні теми гранту, вимоги до статті, як подати конкурсну роботу - детальніше за посиланням: ]]>https://4b.ua/blog/contest-4b/]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет