Ви тут:

Фахівці Сіверськодонецького Інклюзивно-ресурсного центру продовжують проводити корекційні заняття для дітей

11-10-2024
Категорія: 

Фахівці Інклюзивно-ресурсного центру м. Сєвєродонецьк провели чергові корекційні заняття для дітей на базі Культурного центру гуманітарного хабу Сєвєродонецької МВА у Дніпрі.

Вчитель-логопед провела корекційно-розвиткові заняття в ігровій формі, використовуючи мовні ігри, яскраві, цікаві іграшки для розвитку фонематичного слуху, збагачування словникового запасу, слухової уваги, координації рухів.

Практичний психолог провела заняття з ЛЕГО-конструктором, який можна інтегрувати в різні види діяльності для розвитку зорового сприймання, вміння порівнювати і розрізняти предмети за розміром (великий-маленький), кольором (червоний, жовтий, зелений, білий), формування уміння рахувати, розвивати логічне мислення, дрібну моторику рук.

Батькам були надані рекомендації щодо корекції поведінки дитини, як привчати дитину з особливими освітніми потребами до самообслуговування.

Для отримання послуг в Комунальній установі «Інклюзивно-ресурсний центр» Сєвєродонецької міської ради необхідно записатися за телефоном 0952511904 - в.о. директора КУ «ІРЦ» Наталія Миколаївна.

Електронна скринька: natalya [dot] medvedeva [dot] 82atukr [dot] net

 

]]>https://www.facebook.com/profile.php?id=100052222876775]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)