Ви тут:

Фахівці Інклюзивно-ресурсного центру м. Сєвєродонецьк прийняли участь у Форумі "Ментальне здоров'я освітян"

07-03-2024
Категорія: 

Форум "Ментальне здоров'я освітян" від проєкту "Митці згоди" пройшов першого березня офлайн в м. Дніпро, проєкт реалізується за підтримки Федерального уряду Німеччини у межах програми «Громадянська служба миру».

На захід були запрошені фахівці (консультанти) Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Сєвєродонецької міської ради.

На форумі сєвєродончани ознайомились з методами профілактики професійного вигорання, зняття напруги та стресу в умовах війни та побудови здорового середовища навколо. Крім того, вони прийняли участь у майстер-класах від менторів проєкту.

Вікторія Панченко - позаштатна Радниця голови Дніпропетровської ОВА з питань ментального здоровʼя, регіональна координаторка Програми ментального здоровʼя за ініціативи першої леді Олени Зеленської, поділилася досвідом та роздрукованими інформаційними матеріалами щодо даної програми зі спеціалістами Сєвєродонецького "]]>Інклюзивно-ресурсного центру]]>" та запросила до співпраці.

 

За інформацією: ]]>Інклюзивно-ресурсний центр м. Сєвєродонецьк]]> - ]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02c3pvcfkhLoqfWay...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)