Ви тут:

Долучайтеся до Всеукраїнського спортивного марафону «Крок»

09-10-2024
Категорія: 

Оголошено про проведення другого Всеукраїнського спортивного марафону «Крок», який відбудеться в рамках національного фестивалю «Код Нації».

Головною метою Марафону є проведення спортивних заходів благодійного спрямування, присвячених Дню Захисників і Захисниць України, популяризації ідеї здорової нації та рухливого способу життя, спонукання до підвищення та розвитку українського духу в суспільстві, залучення представників з усіх областей України до участі задля утвердження моральної, духовної, національної свідомості та єдності українського народу.

Марафон відбудеться з 23 вересня по 20 листопада у такі етапи:

  • до 20.10  подача заявок на участь у Марафоні;
  • до 25.10 учасники Марафону реєструють результати своїх забігів/заїздів;
  • 31.10 будуть оголошені переможці Марафону;
  • до 20.11 надіслані дипломи та дарунки учасникам і переможцям.

Аби  взяти  участь  в  Марафоні,  будь-хто  з  охочих  має  перейти  на  сайт  події: ]]>https://krok.kod-natsii.com/]]>, ознайомитись із умовами Положення, задонатити за участь та заповнити форму учасника Марафону, натиснувши кнопку "зареєструватись". Після цього - подолати забіг/заїзд на заявлену у формі дистанцію у найкоротший проміжок часу, зафіксувавши такий забіг/заїзд за допомогою спеціалізованих застосунків з обліку фізичної активності і підвантажити таке підтвердження участі в Марафоні у відповідну форму подачі результату та очікувати результатів 31.10.

Детальніше про Всеукраїнський спортивний марафон "Крок" можна дізнатись на сайті події: ]]>https://krok.kod-natsii.com/]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет