Ви тут:

До гуманітарного хабу Сєвєродонецької громади у Дніпрі з робочим візитом завітали делегати країн-донорів

27-06-2024
Категорія: 

У Дніпро з робочим візитом завітали делегати країн-донорів  – заступник Посла Австрії в Україні Анна-Марія Штейнер та тимчасово повірена у справах Посольства Фінляндії Мер'я Лахтінен. Разом із представниками ]]>Гуманітарна місія "Проліска"]]> і з її партнерами - ]]>UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні]]>, а саме із представницею Агентства ООН у справах біженців в Україні Кароліною Ліндхольм Біллінг, керівником саб-офісу УВКБ ООН у м. Дніпро Федеріко Серсале та іншими його працівниками, побували у гуманітарному хабі Сєвєродонецької громади.

Іноземні партнери разом з начальником Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександром Стрюком, працівниками гумхабу відвідали приміщення, де у червні минулого року розпочав свою основну діяльність проєкт «Відродження доступної комплексної реабілітації». Сєвєродонецька міська військова адміністрації взяла на себе обов’язки у подальшому забезпечувати функціонування простору. Також представники делегації на власні очі побачили, як працює майданчик відпочинку СДЮК «Юність», та особисто поспілкувалися з малечею Луганщини, якій довелося залишити рідні домівки.

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк подякував партнерам за постійну увагу та підтримку мешканців Сєвєродонецької громади та Луганщини і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)