Ви тут:

ДО 20 000 ДОЛ — ФІНАНСОВА ДОПОМОГА ДЛЯ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ, ЩО ПОСТРАЖДАВ ВІД ВІЙНИ (MERCY CORPS)

17-10-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» повідомляє, що Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps спільно з партнерською організацією ГО «Вест Юкрейн Диджитал» починає другу фазу Програми підтримки економічної стійкості України, яка допомагає відновити бізнес-діяльність та/або розширити малий та середній бізнес, що постраждав від війни.

Цей проєкт реалізується Mercy Corps за підтримки Швейцарії через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) в межах Програми економічної стійкості України (ERP). Програма впроваджується ERP консорціумом, до якого входять Mercy Corps, Право на захист, Helvetas Swiss Intercooperation та JERU (Спільне реагування на надзвичайну ситуацію в Україні організацій Welthungerhilfe та Concern Worldwide).

Мета цієї програми - це допомога у відновленні бізнес-активності та подоланні наслідків війни постраждалому населенню та малому та середньому бізнесу.

Програма реалізовується на території Дніпропетровської, Донецької та Запорізької областей за напрямом  підтримки ініціатив мікробізнесу та на території м. Києва, а також Київської, Дніпропетровської та Харківської областей за напрямом ]]>підтримки малого та середнього бізнесу]]>, що постраждав від війни.

 

Програма включає наступні види підтримки:

]]>2 600 доларів США - ІНІЦІАТИВИ МІКРОБІЗНЕСУ]]> ]]>https://uerp.mercycorps.org/page/NWaZmOPQ]]>

]]>20 000 доларів США - ПІДТРИМКА ПОСТРАЖДАЛОГО ВІД ВІЙНИ МСБ]]>]]>https://uerp.mercycorps.org/page/brYXAKWK]]>

        

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Голосов пока нет