Ви тут:

«Державна служба – це, перш за все, велика відповідальність», - Артем Лисогор привітав колег із Днем державної служби та вручив обласні нагороди і відзнаки

23-06-2024
Категорія: 

«Державна служба – це, перш за все, велика відповідальність. Перед країною, перед людьми, перед колегами, один перед одним. Держслужбовці з Луганської області добре знають ціну своєї роботи. Хтось вже двічі втрачав свої домівки, спокій та затишок, але залишалися вірними своїй Україні. Ця буденна робота – не завжди публічна, часто не зрозуміла іншим, багато в чому рутинна, але від того не менш важлива. Саме завдяки цим людям та військовим сьогодні продовжують працювати навчальні та медичні заклади, гуманітарні хаби для переселенців з Луганської області», - виступив з привітанням голова обласної державної – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

363 державні службовці з Луганщини не зрадили присязі і фактично «з нуля» відновлювали роботу державних органів. 14 з них – змінили державну службу на військову.

Привітала колег-луганчан з професійним святом і голова Національного агентства України з питань державної служби Наталія Алюшина: «Не сходьте зі своєї дороги: вона важка і не для всіх!», - сказала вона.

З нагоди професійного свята 21 працівника обласної державної адміністрації відзначено обласними нагородами та Почесними грамотами.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02sTzRRdTdKqSfdFAVBW3GbZbpnzW...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет