Ви тут:

Державна програма грантового навчання «Від заявки до гранту» активно допомагає українським підприємцям залучати кошти на розвиток бізнесу

12-10-2024
Категорія: 

Міністерство економіки України проводить серію тренінгів, на яких підприємці з усіх куточків України, що представляють переробну галузь, зможуть безоплатно отримати індивідуальні консультації щодо чинних можливостей грантового фінансування, розібратися з впровадженням організаційних процесів для створення проєктів, бізнес-планів та грантових заявок. 

Вже проведено 6 тренінгів, 4 воркшопи та надано 27 індивідуальних консультацій. 

Навчання проходить як в онлайн, так і в офлайн-форматі в рамках таких масштабних подій, як 33-я Міжнародна медична виставка PUBLIC HEALTH, XXII Міжнародна виставка індустрії краси «InterCHARM-Україна 2024», Конференція «Переробка в тваринництві» 2024/2025, Agro2Food.

Проєкт започаткований в межах державної політики ]]>“Зроблено в Україні”]]> за участі Ukraine-Moldova American Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти. Імплементатором програми виступає консалтинговий центр ADF Consulting, що спеціалізується на роботі з грантовим фінансуванням.

Більше про проєкт: ]]>https://www.facebook.com/profile.php?id=61563813342121]]>

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/economyloga/posts/pfbid0GdzegmGyUzMaaKsH2XVh2qw...]]>

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет