Ви тут:

Артем Лисогор привітав луганчан із Днем Державного Прапора України

23-08-2024
Категорія: 

]]>Начальник Луганської ОВА Артем Лисогор привітав земляків із визначним державним святом та разом із захисником Луганщини, майбутнім учасником Invictus Games Денисом Смольніковим, урочисто підняв Державний Прапор України.]]>

«Український стяг назавжди став синонімом до слів «свобода», «воля» та «незалежність». Нині наш прапор майорить в усьому цивілізованому світі на знак підтримки України у цій запеклій війні. Він знаменує усі наші Перемоги: з ним на п’єдестал виходять українські спортсмени, здобувають світове визнання науковці, завойовують серця мільйонів артисти. Синьо-жовтий височить на полі бою, розгортається у Невському, Греківці, Білогорівці та в усіх звільнених населених пунктах країни. Український стяг залишається разом із кожним українцем – чи то закордоном, чи то в окупації ворога», – звернувся Артем Лисогор до керівників громад, представників правоохоронних органів та громадськості Луганщини, які взяли участь в урочистій церемонії в Дніпрі.

До святкового заходу долучився Почесний консул Литовської Республіки у Луганській області Робертас Габулас, який вчергове прибув до нас із гуманітарною місією – передав позашляховик для потреб деокупованих громад регіону.

]]>]]>

Також за сприяння становленню та зміцненню України, активну боротьбу з російським агресором та з нагоди Дня Незалежності України Робертас Габулас нагородив медаллю «За заслуги» від Почесного консульства Литовської Республіки в Луганській області голову Луганської обласної державної адміністрації Артема Лисогора, його заступницю – Катерину Безгинську, начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександра Стрюка, заступника голови благодійного фонду «Корона Князів Острозьких» Олега Макарчева та помічника консула Яна Тимошенка.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/artem_lisogor_privitav_luganchan_iz_d...]]>

 

 

 

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет