Ви тут:

Артем Лисогор презентував проект «Діалог з бізнесом», ініційований Президентом України (відео)

15-10-2024
Категорія: 

]]>«Першочергове завдання влади – мінімізувати проблеми, що виникають у відносинах між бізнесом та контролюючими органами, допомогти підприємцям зберегти свої потужності, щоб мати потенціал для відновлення бізнесу вже на деокупованій Луганщині», – заявив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, анонсуючи запуск проекту «Діалог з бізнесом».]]>

Як зазначив голова Регіональної ради підприємців при облдержадміністрації Жан Кисіль, усі ініціативи держави щодо підтримки бізнесу – це ініціативи Перемоги: «Такі інструменти взаємодії мають бути завжди».

Відповідна діалогова платформа створена на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. А у регіонах, для оперативного вирішення поточних проблем, влада щотижнево проводитиме онлайн-зустрічі з підприємцями.

Перший онлайн-діалог між владою та бізнесом відбудеться вже у п’ятницю, 18 жовтня, о 10:00 за темою: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».

Із проблемними питаннями і пропозиціями можна звернутися, попередньо заповнивши гугл-форму за посиланням: ]]>https://forms.gle/GomhqjfDcN92a6SJ6]]>

Обов’язково у формі потрібно зазначати короткий зміст питання, яке потребує розгляду.

Приєднання до Zoom-конференції за посиланням: ]]>https://us04web.zoom.us/j/77572495008...]]>

Ідентифікатор конференції: 775 7249 5008

Код доступу: 8ukHdZ

 

 

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/artem_lisogor_prezentuvav_proekt_dial...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет