Ви тут:

Дякую за підтримку тим людям, які вірять в позитивні зміни, - Олексій Харченко

10-10-2024
Категорія: 

Минув тиждень, як я приступив до виконання обовʼязків начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації.

За цей тиждень мав безліч зустрічей з цікавими людьми, заслухав частину керівників структурних підрозділів адміністрації та керівників комунальних підпиємств та установ, відвідав наші військові підрозділи на фронті, ознайомився з роботою Хаба в Дніпрі.

Вчора на фронті я пообіцяв хлопцям, що ми тут не підведемо, поки вони кладуть життя там.

Ми обов’язково наведемо лад у комунальних закладах, з майном громади. Тим, хто зловживає своїми повноваженнями, не буде місця у нашій команді.

Крім того, вже звернувся до правоохороців щодо окремих випадків, які викликають підозри. Все буде прозоро і підзвітно. Це мій обовʼязок.

Наступного року громада матиме вдвічі менший бюджет, але я впевнений, що нам вдасться забезпечити підвищення ефективності його використання.

Вже сьогодні маємо перспективні напрацювання по придбанню житла у власність громади для подальшої пільгової оренди мешканцями Сіверськодонецька. Ми бачимо можливість збільшення фінансування соціальних програм для ВПО, навіть в умовах вдвічі меншого бюджету.

Дякую за підтримку тим людям, які вірять в позитивні зміни. Дякую тим працівникам адміністрації, які активно включились в роботу.

Все буде Україна!

 

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації

Олексій ХАРЧЕНКО

 

]]>https://www.facebook.com/KharchenkoOleksii/posts/pfbid034vGUsD64vrBx2KA5...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)