Ви тут:

З Днем юриста України!

08-10-2024
Категорія: 

8 жовтня в Україні відзначають День юриста. Щиро вітаємо  усіх  працівників юридичної сфери з професійним святом!

Бути юристом – це в першу чергу відповідально, адже щодня до знавців законодавства  звертаються за допомогою  тисячі громадян. Тож потрібно бути професіоналами  обраної справи.

Шановні юристи, Ви відстоюєте честь і гідність нашої держави, наполегливою працею  утверджуєте верховенство права, непорушність конституційних норм і законів.

В умовах повномасштабного військового вторгнггя росії Ви гідно тримаєте правовий фронт.  Консультуєте,  допомагає військовослужбовцям, ВПО, постраждалим від війни. Багато з Вас захищає Україну зі  зброєю в руках, займається волонтерською діяльністю.

Нехай усвідомлене почуття відповідальності допомагають Вам завжди бути на висоті вимог і викликів сьогодення, праця приносить задоволення, а всі зусилля будуть винагороджені повагою і довірою суспільства.

Бажаємо Вам нових професійних успіхів і досягнень, творчої наснаги, витримки і зваженості у прийнятті складних рішень та незламного духу. Крім того - міцного здоров’я, невичерпної енергії, добробуту та нових вершин у Вашій діяльності,. А головне - ПЕРЕМОГИ та МИРУ!

Зі святом, шановні юристи!

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет