Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 08.10.2024

08-10-2024
Категорія: 

«Противник масовано обстрілює населені пункти удовж лінії бойового зіткнення та укріплення українських військових. Так, учора некерованими авіаційними ракетами окупанти поцілили по Твердохлібовому та території Серебрянського лісництва. По Балці Журавці вдарили з артилерії. Спрямували в бік села 88 безпілотників», – повідомив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Атакували росіяни в бік Макіївки, Греківки, Балки Журавки та в Серебрянському лісі.

Жителі окупованого рашистами Перевальська, що у Алчевській громаді, скаржаться на фактичну відсутність медичних послуг у місті. Надають їх виключно російським військовим. Заповнена пораненими лікарня не порожніє, тому місцевим там відмовляють. Єдиний вихід отримати лікарську допомогу – одразу їхати до сусідніх міст і домовлятися.

Загарбники обрали метод терору у спілкуванні з населенням Лисичанська. До режиму «привчають» залякуванням – скидами з дронів по мирних жителях, які пересуваються вулицями. Цю схему зрозуміли спочатку місцеві, а потім навіть російські пропагандисти, які вже майже не реагують на ці дешеві постановки військових рф.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid022qGDKQTk3mV23fuyBjn2KqsppmE...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет