Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 05.10.2024

05-10-2024
Категорія: 

Під час «націоналізації» житла в Старобільську окупанти виселяють біженців зі зруйнованих міст Луганщини, у Привіллі досі не відремонтували систему водопостачання, по Балці Журавці вдарили реактивною артилерією

«Штурмові дії минулої доби росіяни проводили поблизу Стельмахівки, Греківки, Макіївки, Балки Журавки. Наші військові мужньо відбивають навалу ворога. Балку Журавку і територію навколо загарбники 27 разів обстріляли зі ствольної та реактивної артилерії, спрямували в бік населеного пункту 59 безпілотників», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

У Старобільську росіяни продовжують так звану «націоналізацію» нерухомості. Не зупиняє їх й те, що в будинках, які вони намагаються віджати, проживають люди. Немає документів зразка рф на право власності – на вихід. Так, уже неодноразово із будинків виселяли мешканців Сіверськодонецька, Лисичанська, Рубіжного, Попасної, чиє житло самі ж окупанти і зруйнували. Вертатися цим громадянам немає куди. У Старобільську біженці або винаймали житло, або зупинялися у родичів та знайомих, які виїхали. У спорожнілі квартири та будинки засиляють російських військових і представників силових структур так званої «лнр».

Привілля, розташоване поблизу Лисичанська, вже понад два роки залишається без комунікацій. Мова не йде ні про яке відновлення. Населений пункт росіянами забутий. Котрий місяць забувають навіть воду підвозити. Систему водопостачання ремонтувати так і не почали.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0JnviFwSNwVmRRDajBj8HYDc5tEGU...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет