Ви тут:

Обмін досвідом: фахівці Сєвєродонецького ЦНАП і ГУ ПФУ в Луганській обл. обговорили надання пенсійних послуг громадянам і особливості прийому громадян

27-09-2024
Категорія: 

26 вересня начальник відділу обслуговування громадян №9 (сервісного центру) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Олена Ястремська провела зустріч з фахівчинями Центру надання адміністративних послуг у м. Сєвєродонецька у місті Дніпро.

Під час бесіди були порушені питання щодо порядку призначення субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за фактичним місцем проживання, проходження ідентифікації, а також щодо порядку отримання електронних послуг на вебпорталі Пенсійного фонду України.

Також надано детальне роз’яснення, як налаштувати СМС-інформування, правил користування мобільним додатком «Пенсійний фонд», оформлення електронних лікарняних та поняття «автопризначення пенсії».

Також спеціаліст відзначила зручність послуги «Електронна трудова книжка», яка дає можливість дізнатися детальну інформацію про зарахований трудовий стаж, нараховану заробітну плату і сплачені страхові внески у електронному вигляді.

Крім того, під час зустрічі спеціалісти ЦНАПу та органів Пенсійного фонду обмінялись досвідом щодо прийому громадян.

 

]]>https://www.facebook.com/gulgpfu/posts/pfbid0V5eUzCZ2zgyp2k1A5LXezbZLU6Q...]]>





Рейтинг: 
5
Средняя: 5 (1 оценка)