Ви тут:

Інклюзивність і доступність надання послуг у Сєвєродонецькому ЦНАПі - обслуговування жестовою мовою у режимі реального часу

16-09-2024
Категорія: 

Шановні мешканці Сєвєродонецької територіальної громади!

Сєвєродонецька міська військова адміністрація співпрацює з Громадською організацією «Українське товариство глухих» (УТОГ). Метою цієї співпраці є покращення доступності наших адміністративних послуг для осіб з порушенням слуху. Зокрема, впроваджені нові технічні можливості, які дозволяють забезпечити обслуговування осіб з інвалідністю, що мають порушення слуху, через відеозв’язок з перекладачем жестової мови.

Це означає, що ви зможете скористатися послугами нашого Центру надання адміністративних послуг та на віддалених робочих місцях (далі – ВРМ), отримуючи допомогу перекладача жестової мови в режимі реального часу.

Які можливості доступні:

1. Відеозв’язок з перекладачем жестової мови: для кожного, хто потребує допомоги в спілкуванні, буде організована відео-конференція з перекладачем жестової мови, що дозволить ефективно комунікувати та отримувати необхідні послуги.

2. Доступність: ця послуга буде доступна в Сєвєродонецькому ЦНАП та ВРМ, що значно полегшить доступ до адміністративних послуг для осіб з порушенням слуху.

Ми сподіваємося, що ці нововведення допоможуть створити комфортні умови для всіх мешканців громади, забезпечуючи рівний доступ до всіх послуг.

Для отримання додаткової інформації або консультацій, будь ласка, звертайтеся до Сєвєродонецького ЦНАП, ВРМ або відвідайте веб-ресурс: ]]>https://www.facebook.com/cnapSever]]>.





Рейтинг: 
Голосов пока нет