Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 04.09.2024

04-09-2024
Категорія: 

«Дев’ять разів загарбники атакували біля Невського, шість – поблизу Греківки. Учора вони зосередилися саме на Лиманському напрямку. Також намагалися просунутися в районах Стельмахівки та Твердохлібового. Зі ствольної артилерії ними обстріляні Макіївка та Невське. Там же ворог спробував застосувати 44 безпілотники», – зазначив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Окуповане рашистами 10 років тому місто Лугутине сьогодні обслуговує лише один автомобіль «швидкої» допомоги. Декілька бригад працюють почергово. Складна ситуація із забезпеченням транспортом спостерігається і в медиків інших населених пунктів захоплениної російською федерацією частини Луганщини. Попри чисельні заяви росіян про повне оновлення парку служби екстреної допомоги, зроблені минулоріч під час передвиборчої кампанії, ця проблема залишається відкритою. Через нестачу спеціального транспорту диспетчери щодня вимушені відмовляти десяткам людей, деякі з яких на лікарів вже не дочекаються.

Аби потрапити до російських пенсійників в Лисичанську, спочатку треба записатися на прийом за два місяці. Якщо пощастить, то за місяць-півтора. Але навіть зібравши всі необхідні документи і відстоявши чергу, літні люди не отримують гроші вчасно. Їхні документи і звернення розглядають по декілька місяців. Відомо про випадок, коли місцева жителька очікувала на призначення з грудня до серпня. Питання вдалося вирішити лише після чергового потрапляння на прийом.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0FcLwv2MEQw7xGv6KSZfizu7mTEcd...]]>

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет