Ви тут:

Для відвідувачів бібліотеки Гумхабу Сєвєродонецької громади подарували бестселер українського книжкового ринку

02-09-2024
Категорія: 

До Дня знань для відвідувачів бібліотеки Гуманітарного хабу Сєвєродонецької міської військової адміністрації у Дніпрі подарували книгу Павла Вишебаби «Тільки не пиши мені про війну», яка вже стала бестселером українського книжкового ринку і продовжує посідали провідні позиції топ продажів.

Павло Вишебаба - український письменник, поет, музикант, еко-активіст, військовий та поет, який декламував власні вірші на коротеньких відео, прямо з війни. Його рядки влучили у саме серце сотням тисяч українців у всьому світі, а тепер ці рядки стали дебютною збіркою поезій автора.

Своїми віршами Павло Вишебаба привернув давно небачену увагу до української поезії: декламація автора набирає мільйони переглядів у соцмережах, про вихід нових текстів пишуть у ЗМІ, вірші Вишебаби читають у прайм-тайм на центральних телеканалах, їх кладуть на музику та озвучують на проукраїнских мітингах по всьому світу різними мовами. Для багатьох ці тексти стали літописом почуттів українців у режимі онлайн, а Вишебаба — поетичним голосом часу.
А ще, на офлайн зустрічах Павло Вишебаба читає власні вірші та збирає кошти для ЗСУ.

Всі бажаючі можуть завітати до Гуманітарного хабу, який розташований за адресою: пр. П. Калнишевського, 27 к.
Це чудова можливість зануритися у глибокі та проникливі вірші автора, які відображають його особистий досвід і переживання на фронті.

 

]]>https://www.facebook.com/Libsed/posts/pfbid02okZQ3sVkaCZbCC7AiHyDAtUTx5a...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет