Ви тут:

З нагоди Дня Державного Прапора України у Сєвєродонецькій МВА відбулись урочистості

23-08-2024
Категорія: 

23 серпня у Сєвєродонецькій міській військові адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України за участі Почесного консула Литовської Республіки в Луганській області Робертаса Габуласа.

На початку заходу присутні хвилиної мовчання вшанували світлу пам’ять полеглих за Україну, героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань з захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії рф проти України.

Начальник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олександр Стрюк звернувся з привітаннями: «Шановна громадо, сьогодні у нас свято – День Державного Прапора. Наш Прапор – це символ нашої ідентичності, стійкості, незалежності, стійкого прагнення до суверенітету. Символ того, що ми відбулись як держава і маємо своє майбутнє! Вітаю Вас з Днем Прапора та з Днем Незалежності України! Слава Україні!»

Почесний консул Литовської Республіки в Луганській області Робертас Габулас також привітав Сєвєродонецьку громаду з головними державними святами: «Сподіваюсь, що наступного року будемо відзначати ці свята у Сєвєродонецьку: прапори піднімати і український, і литовський, тому що сьогодні у Литві також багато піднятих Прапорів України! Слава Україні!»

Листом подяки Луганської облдержадміністрації та грамотами Сєвєродонецької міської військової адміністрації за самовіддану працю в умовах воєнного стану, професіоналізм, невтомну допомогу мешканцям Сєвєродонецької громади відзначено працівників закладів освіти та посадових осіб Управління освіти СМВА, працівників міських комунальних підприємств, спортивних шкіл і  Сєвєродонецької МВА.

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)