Ви тут:

125 дронів DJI Mavic, 10 автомобільних ребів та два Bandera Power передані Захисникам Луганщини, – Артем Лисогор підбив підсумки тижня

17-08-2024
Категорія: 

«Вся Україна, затамувавши подих, слідкує за подіями на лінії фронту – «старими» та «нововідкритими». Наші хлопці на Курщині та Білгородщині знищують передові бази росіян на прилеглих до кордону території. Військовий задум Головкому та його втілення вселяють віру у деокупацію усіх захоплених ворогом українських земель», – підсумовуючи основні події тижня, зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Та додав, що Луганщина не може залишатись осторонь цих процесів. Тому було передано 125 дронів DJI Mavic чотирьом бригадам – 4-й окремій танковій бригаді, 67-й окремій механізованій бригаді, 77-й окремій аеромобільній бригаді, 116-й окремій механізованій бригаді 10-го армійського корпусу. А також 10 автомобільних ребів та два Bandera Power для 53-ї бригади.

Артем Лисогор повідомив, що приєднався онлайн до церемонії відкриття молодіжного простору Луганщини у Рівному, який має об’єднати молодь нашого регіону та приймаючу громаду. Його робота дозволить краще інтегруватися молодим людям та стане майданчиком для реалізації спільних ініціатив.

Серед важливих заходів голова облдержадміністрації відзначив реалізацію спільного з Представництвом «The HALO Trust» в Україні проекту з підготовки демінерів: вісім наших земляків вже працюють демінерами на деокупованих та прифронтових територіях.

Продовжується робота з оздоровлення наших дітей. Так, сєвєродонецькі школярі відпочили у Литві, ще 30 дітей із Сєвєродонецької громади поїхали у Карпати.

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/125_droniv_dji_mavic_10_avtomobilnih_...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет