Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 15.08.2024

15-08-2024
Категорія: 

«92 рази загарбники минулої доби вели вогонь по деокупованих прифронтових селах Луганщини. Застосовували, переважно, безпілотники. Зокрема, в районі Макіївки – 59. По цьому населеному пункту росіяни поцілили з реактивної системи залпового вогню. Ствольною артилерією вдарили по Маківці та Невському», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор 15 серпня зранку.

Витіснити наших Захисників із позицій рашисти намагалися у Білогорівці, а також поблизу Невського та Макіївки.

Групу з-понад 20 дітей із сімей учасників війни та загиблих бойовиків із так званої «лнр» зібрали і направили у кемерово для участі у проєкті «гордість нації». Один із напрямів підготовки, який на них очікує, – курс молодого бійця. Також їх ознайомлять із методами російської пропаганди та організують дітям вивчення поглибленого курсу переписаної історії. Наголошують, що захід має посилити інтеграцію окупованих територій до російського суспільства.

В окупованому росіянами Лисичанську зупинили показову відбудову декількох багатоповерхівок після демонтажу дахів. Жителі будинків скаржилися місцевій окупаційній владі, що ремонтники взялися відновлювати виключно вцілілі об’єкти нерухомості і розібрали непошкоджені дахи. Вимагали поновлення робіт. Поки підрядник не поспішав – будинки затопило зверху донизу унаслідок зливи. Ліквідовувати наслідки теж ніхто не з’явився.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0iafBtvYNYosShxjzsUkSbmd7BQV2...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет