Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 11.08.2024

11-08-2024
Категорія: 

«П’ять разів намагалися росіяни протиснути нашу оборону поблизу Стельмахівки, 13 – у районах Невського, Макіївки, у Серебрянському лісі. Ворог також був активним у Білогорівці. По Невському, де ще залишаються люди, окупанти поцілили зі ствольної артилерії та застосовували БпЛА. По Макіївці завдали ударів зі ствольної та реактивної артилерії та безпілотників. Безпосередньо з реактивної системи залпового вогню село обстріляне чотири рази», – повідомив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Уже підписано ухвалений у кремлі закон про позбавлення нещодавно набутого громадянства рф за відмову стати на військовий облік. Це стосується, передусім, жителів окупованих росією територій. Письмової відмови не потребують – достатньо виявити при перевірці відсутність свіжої позначки військкомату про взяття на облік. Водночас, у регіонах рф таке порушення карається звичайним штрафом.

Мешканці Лисичанська в окупації вже понад два роки чують обіцянки місцевих колаборантів про відновлення об’єктів інфраструктури, подачу у недалекому майбутньому води, світла, опалення. Не покращилося в них життя і з приходом так званих «шефів» із татарстану. Лисичани, що живуть в районі склозаводу, досі не мають централізованої подачі води та електроенергії. Упродовж двох осінньо-зимових періодів радіатори теж залишалися холодними. Виживання за присутності росіян.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02uTZbiLYj7U5rSY9HweZZMfiReNq...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет