Ви тут:

Маломобільні пенсіонери можуть отримати послуги Пенсійного фонду України за місцем проживання

09-08-2024
Категорія: 

Обслуговування громадян органами Пенсійного фонду України здійснюється стаціонарно – у сервісних центрах Фонду, на віддалених робочих місцях в територіальних громадах, центрах надання адміністративних, соціальних послуг, інших приміщеннях та дистанційно – шляхом надання електронних послуг через вебпортал електронних послуг ]]>https://portal.pfu.gov.ua/]]> або за допомогою мобільного застосунку “Пенсійний фонд”. 

Окрім того, спеціалісти Фонду можуть здійснювати виїзні прийоми за місцем проживання / перебування маломобільних громадян.

Зокрема, за місцем проживання чи перебування людини (житло, заклади охорони здоров’я, соціального захисту та ін.) проводяться виїзні прийоми осіб з інвалідністю, громадян літнього віку або тих, хто потребує стороннього догляду.

Виїзні прийоми відбуваються за зверненнями до органу Фонду таких осіб, їхніх представників або родичів, а також представників органів влади, закладів охорони здоров’я, соціального захисту тощо, де проживають / перебувають маломобільні громадяни.

Про дату та час проведення виїзного прийому та перелік документів, необхідних для отримання послуги, фахівець органу Фонду повідомляє особу, яка подала відповідне звернення, в обраний нею спосіб, у тому числі телефоном. 

Контакти сервісних центрів головних управлінь Пенсійного фонду України за посиланням: ]]>https://www.pfu.gov.ua/2152993-servisni-tsentry-gu-pfu/]]>.

 

Джерело: Пенсійний фонд України - ]]>https://www.pfu.gov.ua/2166376-malomobilni-pensionery-mozhut-otrymaty-po...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет