Ви тут:

ТОВ "Сєвєродонецьк А-Пласт" розширює виробництво на Київщині

06-08-2024
Категорія: 

Компанія ТОВ "Сєвєродонецьк А-Пласт" - лідер у виробництві пластмасових виробів на ринку та більше 10 років успішно працює на міжнародному рівні. У зв'язку з розширенням виробництва підприємство ]]>шукає]]> у свою команду ливарника пластмас для роботи у місті Обухів (Київська область).

До повномасштабного російського військового вторгнення в Україну компанія виготовляла пластикові вироби для харчової та хімічної промисловості у Сєвєродонецьку. У 2020 році підприємство ]]>долучилося]]> до програми FinancEast з підтримки інвестиційних проєктів ММСП в рамках ініціативи ЄС EU4Business. Тоді було закуплено обладнання у вигляді вертикально-фрезерного центру, що дозволило компанії не лише якісно ремонтувати прес-форми, а й виготовляти їх. Це допомогло підприємству розширити можливості у виготовленні пластикових та металевих виробів.

24 лютого 2022 року російські загарбники розпочали повномасштабну війну проти нашої країни. З того часу рашисти постійно бомбардували Сєвєродонецьк до його окупації, тому компанія змушена була релокуватися. 

Нині підприємство ТОВ "Сєвєродонецьк А-Пласт" розширює виробництво на Київщині та набирає нових працівників. З умовами роботи, рівнем зарплати, вимогами та задачами по вакансії бажаючі можуть ознайомитися за посиланням: ]]>https://robota.ua/company14445685/vacancy10144778]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)