Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 03.08.2024

03-08-2024
Категорія: 

«Окупанти намагаються досягти переваги, застосовуючи авіацію та значну кількість безпілотників. Лише за минулу добу на ділянці фронту поблизу Невського та Макіївки вони задіяли понад 140 БпЛА, двічі – авіацію. По наших селах били як зі ствольної артилерії, так і з реактивної. Найчастіше – по Макіївці», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Атаки російських загарбників відбиті в районах Стельмахівки, Невського та Макіївки.

Рашисти на Луганський тепловозобудівний завод через кадровий голод беруть на роботу підлітків від 14 до 18 років, які не мають атестату про отримання середньої чи середньої спеціальної освіти, деякі тільки перевелися до 9 класу. Через мобілізацію багатьох працівників на війну проти України, підприємство звернулося до «центру зайнятості», але й там охочих працювати на підприємстві виявилося небагато – лише школярі.

В окупованому Старобільську ситуація з лікарями близька до критичної. Не вистачає терапевтів, педіатрів, медичних сестер, вузьких спеціалістів – хірургів, гінекологів, реаніматологів, інфекціоністів, травматологів. Обіцяних росіянами доплат медики району так і не дочекалися. Більш-менш фахову допомогу можна отримати лише в Луганську. Або чекати на гастролерів з рф.

 

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02jPcS55wgtMqZYkH8kSMv1mtuhww...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет