Ви тут:

Військово-обліковий документ тепер можна отримати на порталі Дія

30-07-2024
Категорія: 

Міністерство цифрової трансформації України: ]]>Військово-обліковий документ із даними з Реєстру призовників, військовозобовʼязаних та резервістів (Оберіг) можна отримати на порталі Дія.]]>

Він підтягує всю інформацію з реєстру, зокрема про статус бронювання. Також документ має QR-код для перевірки даних.

Раніше потрібно було мати з собою фізичний військово-обліковий документ для предʼявлення чи підтвердження даних. Нині його можна оформити на порталі Дія за кілька хвилин. 

Як це зробити?

  1. Авторизуйтеся на порталі Дія за допомогою КЕП.
  2. Виберіть послугу ]]>Військово-обліковий документ]]>
  3. Натисніть Подати заяву, перевірте свої дані.
  4. Підпишіть її електронним підписом.

Електронний документ має таку ж юридичну силу, як і паперовий чи дані в застосунку Резерв+. Він знадобиться всім громадянам, які перебувають на військовому обліку.

Військово-обліковий документ сформується за наявності актуальних даних про людину в Реєстрі призовників, військовозобов'язаних та резервістів.

Нагадаємо, вже 2 тижні працює сервіс електронного бронювання на порталі Дія. Цифровізуємо найактуальніші сервіси та робимо їх комплексними.

Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством оборони за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID і UK Dev. Партнер проєкту — Фонд Східна Європа.

 

Джерело: Міністерство цифрової трансформації України - ]]>https://thedigital.gov.ua/news/viyskovo-oblikoviy-dokument-teper-mozhna-...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет