Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 23.07.2024

23-07-2024
Категорія: 

83 рази загарбники обстрілювали позиції українських захисників та населені пункти вздовж лінії бойового зіткнення. Під вогнем росіян опинилися Невське та Макіївка. Тричі ворог вдарив по Макіївці з реактивних систем залпового вогню, ще раз – по Невському. Села також потерпали від обстрілів ствольною артилерією та атак безпілотників», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Нашу оборону противник намагався прорвати поблизу Макіївки та у Серебрянському лісі.

У так званій «лнр» співробітники рашистської фсб перевіряють кожного службовця окупаційних держорганів на наявність родичів за межами «республіки». Окремо визначають, в кого є рідня в Україні. Проводять з ними роботу, аби ізолювати їх від інформації, яка може надходити з-за меж т.з. «лнр».

На відсутність коштів на роботах при відновленні міста рубіжани скаржаться постійно. Одні кажуть, що гроші не виділяються росією, інші – що зникають в кишенях місцевих колаборантів. Завалів в місті за два роки не поменшало. За розбирання руйнувань жителям пропонують сплатити тушонкою. Звичайно є ті, хто погоджується і на це, але таких небагато.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02xQaHsbqB7KiH7M4ThAkj8BwAn2e...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет