Ви тут:

Сєвєродончанка Вероніка Матюніна вдруге стала чемпіонкою Європи з тенісу настільного

22-07-2024
Категорія: 

З 16 по 21 липня 2024 року у Швеції проходив Чемпіонат Європи з тенісу настільного U19.

Вероніка Матюніна, вихованка тренера ]]>КДЮСШ 1 м.Сєвєродонецьк Луганської області]]> Олександра Мініна, взяла у часть у змаганнях та показала гарну гру і у мікстовій парі разом з Daniel BERZOSA (Іспанія) виборола золоту медаль, 1 місце у парному розряді та срібло -  в особистому.

У півфіналі Вероніка та Даніель перемогли представників Франції (3:0). На шляху до золотих медалей спортсмени з таким же рахунком обіграли поляків Зузанну Вілгос та Марселя Блащика та стали чемпіонами Європи.

Для Вероніки це золото стало вже другим на ЧЄ.

"Це здається неймовірним. У першому матчі ми майже програли. Ми повернулися з 0:2, і вирішальний сет був 11-9, тому це був дуже важкий матч. І після цього у нас також були деякі проблеми. В останніх двох матчах ми виграли з рахунком 3:0, 3:0, тому сьогодні ми були дуже хорошими", - зазначила Вероніка.

Вітаємо Вероніку Матюніну, її тренера Олександра Мініна, керівництво та колектив ]]>КДЮСШ 1 м.Сєвєродонецьк]]> з новими перемогами!

 

 

За інформацією: ]]>КДЮСШ 1 м.Сєвєродонецьк Луганської області]]> - ]]>https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0hir1QyuvM6jBoq8b...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет