Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 16.07.2024

16-07-2024
Категорія: 

]]>"Чотири рази окупанти поцілили з реактивних систем залпового вогню по Невському та Макіївці. Ворог також бив по цих селах зі ствольної артилерії та здійснював скиди з безпілотників", - зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.]]>

Поблизу Макіївки противник штурмував наші позиції за підтримки авіації. Оборону українського війська росіяни намагалися прорвати біля Стельмахівки, Невського та у Білогорівці.

Загони так званої "юнармії" із захопленого рашистами Біловодського району у липні були запрошені на військово-патріотичні збори у московську область.

По завершенні інтенсивних тренувань російські військові приймали у юнаків з окупованої Луганщини екзамени. Необхідно було продемонструвати навички у вогневій підготовці, управлінні БпЛА та тактичній медицині. Підготовка та відбір до армії агресора проводяться з дитинства.

Понад два роки Привілля і Новодружеськ, що поряд з Лисичанськом, знеструмлені. Окупанти там нічого не лагодять. Відсутнє у цих містах і централізоване водопостачання. Воду низької якості туди доставляють на тракторі. Підвезення - нерегулярні. Запасаються ті, хто першим встиг набрати. Під час літньої спеки ця проблема тільки посилилася.

 

За інф.: ]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/diti_z_bilovodshchini_zdavali_ekzamen...]]>

 

 

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет