Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 14.07.2024

14-07-2024
Категорія: 

]]>"Ще одна людина погодилася виїхати з прифронтового села. Це - 60-річний житель Невського. Йому допомогли дістатися Слов'янська, де мешкають родичі. Красноріченською військовою адміністрацією надаватиметься вся необідна допомога евакуйованому", - поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.]]>

Невське учора зазнало обстрілів з артилерії та БпЛА рашистів.

По Макіївці ворог поцілив з артилерії, реактивної системи залпового вогню та активно застосовував безпілотники у зазначеному районі.

Штурмові дії росіяни проводили у Білогорівці, поблизу Стельмахівки, Греківки, Макіївки.

Жителі окупованої Кремінної захлинаються в побутовому смітті. Останні два роки загарбники мало що робили в місті, а коли стало "гарячіше" - перестали зовсім. Сміття з точок збору ніхто не забирає більше місяця.

Так званому "міністерству освіти лнр" поставлене завдання сформувати загони "движения первых" у кожному класі без винятку. Списки тих школярів, хто доєднається, подаватимуться у звітах на місцевому та регіональному рівнях. У молоді окупанти збираються формувати "луганський характер", робити їх більш "працьовитими". Кажуть, що вони мають бути об'єднані спільною суспільно важливою для влади діяльністю - як жовтенята чи піонери. Долучатимуть їх до праці, зокрема, у радіоелектронній сфері. 

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid0e6B6CSzZHfjJdg9J3mNAXRKHJbwA...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет