Ви тут:

У нас усіх одне завдання – перемогти ворога. Артем Лисогор відвідав будівництво фортифікаційних споруд, які зводять громади Луганщини

11-07-2024
Категорія: 

]]>В рамках робочої поїздки на Донеччину, голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор проінспектував будівництво оборонних споруд, до яких залучені комунальні підприємства та техніка громад області.]]>

Військові адміністрації Луганщини за рішенням обласної Ради оборони та у виконання завдання Президента України Володимира Зеленського долучилися до будівництва оборонних споруд неподалік лінії фронту, аби ворог не мав шансів просуватися далі.

Додаткова оборона – це міцний тил для наших Захисників. Від цих заходів залежить життя наших військовослужбовців, цивільних громадян та безпека шляхів евакуації і сполучення з деокупованими громадами області.

«Наші комунальники – звичайні люди, які зараз, ризикуючи життям, допомагають у захисті всієї країни. Під палючим сонцем та постійними обстрілами ворога. Дякую вам за мужність» - зазначив голов обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор та додав – «Для того, щоб ми могли звільнити населені пункти Луганщини і проводити заходи з деокупації – потрібно зупинити ворога. Сьогодні це можливо лише разом, у тісній співпраці один з одним».

 

]]>https://loga.gov.ua/oda/press/news/u_nas_usih_odne_zavdannya_peremogti_v...]]>

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет