Ви тут:

Увага! Роз’яснення!

10-07-2024
Категорія: 

]]>Луганською ОВА та місцевими військовими адміністраціями регіону поширена анкета щодо збору інформації про неушкоджене житло на тимчасово окупованих територіях Луганської області.]]>

Звертаємо Вашу увагу, що зазначена гугл-форма не є заявою і не надає підстав на отримання грошової компенсації власниками такого житла.

Окремі ЗМІ некоректно виклали офіційну інформацію, змістивши акценти саме на можливість отримання коштів від держави. Та навмисно ввели в оману тисячі луганчан, які, на жаль, сьогодні є заручниками ситуації і не можуть ані користуватись своїм майном, ані продати його.

Держава шукає механізми розв’язання проблеми. Тож, аби зрозуміти її масштаби, на виконання рішення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань захисту майнових та немайнових прав внутрішньо переміщених та інших осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії рф проти України від 14.06.2024 року, адміністрацією запроваджений збір інформації про вціліле житло на непідконтрольних територіях.

Наголошуємо! Це моніторингове дослідження з метою визначення готовності власників вцілілого житла, яке залишилось на тимчасово окупованій території Луганської області, добровільно передати його до державної власності з метою отримання компенсації за фактично втрачене майно в порядку та на умовах, визначених спеціальним законом, який наразі розробляється.

Посилання на анкету для заповнення: ]]>http://surl.li/ulcave]]>.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid04xBeUkrVZ8VFp73TbzE3jHFi3h5y...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет