Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 07.07.2024

07-07-2024
Категорія: 

«Ворог посилює тиск на наших ділянках фронту. Шість разів намагався просунутися на Куп’янському напрямку неподалік Стельмахівки.

На Лиманському напрямку російські війська атакували 19 разів в районах Невського, Макіївки та Греківки. Ще точаться шість боєзіткнень, всі інші наші воїни зупинили.

Під шквальним вогнем перебували й деокуповані села Луганщини.

Крім БПЛА, які ворог 38 разів використовував у Макіївці та 30 – у Невському, росіяни застосували авіацію.

Також росіяни здійснили 13 артилерійських обстрілів по Макіївці та 11- по Невському, яке накрили ще й вогнем з РСЗВ.

Незважаючи на запеклі бої довкола та постійні бомбардування, мешканцям Невського та Новолюбівки доставлені продуктові набори. Гуманітарну допомогу від волонтерського руху «Парасолька» доправила Красноріченська СВА», - повідомив Артем Лисогор.

Тим часом, під загрозою втрати останнього - власного житла, мешканці окупованих росіянами територій почали відверто висловлюватись у соціальних мережах проти свавілля місцевих гауляйтерів. Мовляв: серед «покинутого» житла, списки якого вже оприлюднені у Рубіжному та Кремінній, немає зруйнованих будівель. Сплеск обурення у людей викликав черговий список з 20 будинків у «елітній» Варварівці, що поблизу Рубіжного.

Місцеві жителі дорікають окупаційній владі й за нестерпні умови життя – без води, світла, нормального зв’язку та можливості отримати елементарні послуги.

«правітельство лнр» «реагує» на критику громадян: замість знищених супермаркетів запустило 50 автолавок.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid028zSHx5fQH2UdbTLi84TXaxrpSwv...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет