Ви тут:

Грошова допомога для бізнесу у розмірі до $5000 від DRC

02-07-2024
Категорія: 

Комунальне підприємство «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку» повідомляє, що Данська рада у справах біженців / DRC приймає заявки на грантову підтримку малого та середнього бізнесу, у рамках якої можна отримати до $5000. Допомога надається підприємствам і підприємцям для подолання негативних наслідків війни та для сприяння збільшення робочих місць.

Хто може отримати допомогу?

Заявки приймаються від підприємств і підприємців, розташованих у Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській та Запорізькій областях.

У пріоритеті підприємства та ФОПи, які відчули негативні наслідки війни та реалізують чи виробляють товари або надають послуги для покриття базових потреб населення.

Грант може піти на покриття різноманітних витрат:

  • придбання обладнання;
  • оплата оренди приміщення;
  • оплата лізингу обладнання;
  • інші актуальні потреби бізнесу.

Додатково до гранту програма передбачає до 5 годин бізнес-консультацій (бухгалтерський облік, маркетинг, юридична допомога тощо).

Умови участі:

  • Заповніть аплікаційну форму, що включає бізнес-план в довільній формі: ]]>https://bit.ly/3wQCQpo]]> (згори оберіть зручну для вас мову)
  • Необхідно працевлаштувати мінімум на 6 місяців принаймні одну особу, яка постраждала від війни.
  • У встановлені терміни вам потрібно надати звіт про те, як отримані кошти були використані на цілі, визначені програмою.

Грантова допомога можлива завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Бюро з питань гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Детальніше про грантову програму можна дізнатись у публікації: ]]>https://bit.ly/3yPKKjy]]>

Більше відповідей на найпоширеніші запитання — за посиланням: ]]>https://bit.ly/4aRCBYW]]>

 

 

        

КП «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку»





Рейтинг: 
Голосов пока нет