Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 23.06.2024

23-06-2024
Категорія: 

"Продукти харчування та ліки доставили до звільнених Невського, Новолюбівки, Макіївки попри складну безпекову ситуацію. Так, люди не погоджуються евакуюватися, однак без підтримки вони не залишаться. Одному чоловікові допомогли переоформити пенсію через банківську установу. Також привезли місцевим жителям речі, які вони замовляли раніше", - зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

На Куп’янському напрямку війська противника 15 разів штурмували позиції українських захисників, зокрема, в районі Андріївки, М’ясожарівки, Стельмахівки. Поблизу останньої упродовж доби ситуація залишалася напруженою.

На Лиманському напрямку загарбники вісім разів атакували підрозділи Сил оборони. На Луганщині - поблизу Невського.

Із реактивних систем залпового вогню росіяни обстріляли Невське. Із артилерії та мінометів, крім цього села, - Стельмахівку, Куземівку, Макіївку.

Ситуація на окупованій рашистами Луганщині наступна. Тариф на електроенергію для населення у так званій «лнр» підвищать із 1 липня. Його будуть диференціювати за категоріями споживачів, обсягами споживання електричної, зонами доби. Відтепер ціна на електрику зростатиме щонайменше раз на рік, доки не досягне рівня сусідніх регіонів рф. Загалом тарифи на житлово-комунальні послуги із липня збільшать на 30 %. російська штучна казка закінчується.

У Сєвєродонецьку підрядник з рф «кинув» найманих працівників, які займалися показовим відновленням багатоповерхівок. Затримка заробітної плати складає вже чотири місяці. Протягом цього терміну її не отримують не тільки місцеві, а й гастролери.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02jrPEygtZwxn5f7hxCQNewGqTnpj...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет