Ви тут:

Долучайтеся до освітньої програми для підприємців ВПО «Компас: рестарт та розвиток бізнесу»

09-06-2024
Категорія: 

]]>Стартує національна практична освітня програма «Компас: рестарт та розвиток бізнесу», щоб надати знання та підтримати підприємців, які змушені релокуватися через повномасштабне російське вторгнення. ]]>

За результатами навчання учасники зможуть запровадити нові підходи до організації діяльності, а найактивніші — збільшити прибуток від власної підприємницької діяльності. 

Участь у Програмі можуть взяти 220 представників мікро-, малого та середнього бізнесу, а також самозайняті особи з-поміж ВПО, що планують розвинути або перезапустити власний бізнес. 

Навчання триватиме з 11 липня до 31 жовтня 2024 року в онлайн-форматі. Окремі заходи проводитимуться офлайн — на базі чотирьох центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес — у Бучі, Рівному, Тернополі та Луцьку, із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників. 

Освітня програма налічує 12 модулів, які містять теоретично-практичні тренінги, домашні завдання, фідбек-сесії та нетворкінг. Учасники дізнаються, як налагодити маркетинг у соціальних мережах, підготувати бізнес-план, налаштувати продажі, автоматизувати процеси управління підприємством тощо. 

Спікерами та менторами Програми стануть власники бізнесу, експерти з бухгалтерської справи, юриспруденти та психологи. 

Дедлайн подання заявки на участь — 30 червня. Дізнатися більше про проєкт можна за ]]>посиланням. ]]>

Долучайтеся до онлайн-презентації Програми 20 червня о 15:00 (реєстрація обов’язкова) та дізнавайтеся подробиці від організаторів проєкту. Реєстрація на захід — ]]>за посиланням]]>

Освітня програма «Компас: рестарт та розвиток бізнесу» реалізується Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного торговельного центру  «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни», який фінансується Урядом Японії. 

 

За інформацією: Міністерство цифрової трансформації України - ]]>https://thedigital.gov.ua/news/doluchaytesya-do-osvitnoi-programi-dlya-p...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет