Ви тут:

У Сєвєродонецькій міській територіальній громаді підбито підсумки І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023-2024 н.р.

12-05-2024
Категорія: 

   ]]>У Сєвєродонецькій міській територіальній громаді завершився І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (далі – Гра). ]]> 

   Цього 2023-2024 навчального року у Грі взяли участь  24 рої старшої, середньої та молодшої вікових груп (понад 200 учасників) від усіх закладів загальної середньої освіти.  

    Під головуванням начальника Управління освіти Сєвєродонецької міської  військової адміністрації Лариси ВОЛЧЕНКО проведено підсумкову онлайн-нараду, до участі в якій було запрошено педагогів-організаторів, заступників директорів з навчально-виховної роботи, керівників та виховників роїв закладів загальної середньої освіти, керівництво Сєвєродонецького міського Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості.

    Лариса Петрівна подякувала дітям, педагогам, батькам за активну участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), зазначила про  важливість Гри, зокрема,  для нашої громади, що всі, хто брав у ній участь, – переможці! Сильні, креативні, творчі!  Побажала всім здоров’я, миру, безпеки, перемоги і скорішого повернення до рідного міста Сєвєродонецька!

   Головний спеціаліст Управління освіти Наталія ГАВВІНА, продовжуючи нараду, зауважила, що  згідно з Положенням і відповідними програми для кожної вікової групи проведено всі змагання та конкурси військово-спортивного, туристсько-краєзнавчого та культурно-просвітницького спрямування.

    По кожному з конкурсних випробувань підбито підсумки, здійснено нагородження роїв.  

   Оприлюднення результатів відбувалось, зокрема, на сайтах Сєвєродонецької міської військової  адміністрації, Управління освіти Сєвєродонецької міської військової  адміністрації, закладів освіти; Телеграм-каналі «Джура»: Сєвєродонецька міська територіальна громада; у соцмережах.     

   Координацію І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Гри, роботу журі та суддівських бригад забезпечив Сєвєродонецький міський Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.         

   Під час наради слово мала заввідділом СМЦНПВТКУМ, член оргкомітету, суддя, відповідальна за складання протоколів Вікторія ГУРЖІЙ, з презентацією підсумкових результатів, планами на майбутнє щодо продовження участі роїв у ІІ (обласному) етапі  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» («Джура»),  інших тематичних конкурсах обласного та Всеукраїнського рівнів.  «Сокіл» («Джура») – Гра відважних і сміливих! Воєнні  умови не зіпсували настрою учасників, які продемонстрували готовність і бажання змагатись, наполегливість у боротьбі за перемогу. А ці якості обов’язково будуть потрібні в дорослому житті! 

   За результатами всіх випробувань переможцями та призерами І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2022-2023 навчальному році стали рої:

Старша вікова група:

І місце – Рій «Нащадки козаків» (Ліцей «Інітіум»);

ІІ місце – Рій «Орли» (Ліцей № 1);

ІІІ місце – Рій «Вільні духом» (Ліцей багатопрофільний);

Середня вікова група:

І місце – Рій « Східна фортеця» (Гімназія № 14);

ІІ місце – Рій «Козацька слава» (Ліцей «КОЛЕГІУМ»);

ІІІ місце – Рій «Шаблі» (Гімназія  № 12);

Молодша вікова група:

І місце – Рій « Вільні» (Гімназія № 4);

ІІ місце – Рій «Хоробрі серця» (Гімназія № 5);

ІІІ місце ­­– Рій «Соколята» (Гімназія  № 10)

   Вітаємо і  щиро дякуємо всім роям-учасникам, педагогам, батькам, керівникам закладів освіти за активну участь у І (міському) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)!

   Дякуємо Сєвєродонецькому міському Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді за якісну підготовку та проведення усіх випробувань!

   У ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») Сєвєродонецьку міську територіальну громаду представлятимуть рої: Рій «Нащадки козаків» (Ліцей «Інітіум»), Рій «Східна фортеця» (Гімназія № 14); Рій «Козацька слава» (Ліцей «КОЛЕГІУМ»); Рій «Шаблі» (Гімназія  № 12); Рій «Вільні» (Гімназія № 4); Рій «Хоробрі серця» (Гімназія № 5); Рій «Соколята» (Гімназія  № 10).

Бажаємо перемоги нашим роям!

 

Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації 

]]>https://sd.osv.org.ua/news/1715362470/]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет