Ви тут:

Вже понад 4,5 млн. грн виплачено з міського бюджету Захисникам і Захисницям з Сєвєродонецької громади

12-03-2024
Категорія: 

З початку року 256 Захисникам і Захисницям з Сєвєродонецької громади з міського бюджету виплачено понад 4,5 млн. грн.

Минулого тижня ще 26 військовослужбовцям надано матеріальної підтримки на загальну суму майже півмільйона гривень за Комплексною програмою підтримки Сєвєродонецькою міською територіальною громадою Захисників та Захисниць України та членів їх сімей на 2024 рік.

7 військовослужбовцям з числа мобілізованих осіб або осіб, які добровільно стали до лав ЗСУ під час впровадження воєнного стану в Україні, виплачено одноразової грошової допомоги на загальну суму 140 000 грн.

14 Захисників та Захисниць, які є учасниками бойових дій у період запровадження воєнного стану в Україні, отримали допомоги на загальну суму 210 000 грн.

По 25 000 грн виплачено кожному з 4 Захисників та Захисниць, які під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні отримали поранення і продовжують військову службу.

Таку ж суму матеріальної підтримки отримав військовослужбовець, який під час проходження військової служби у період запровадження воєнного стану в Україні отримав поранення і якому встановлено інвалідність.

Для консультацій зі спеціалістами Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА звертатись за телефонами: https://sed-rada.gov.ua/upravlinnya-soczahistu-naselennya/telefoni-garyachih-liniy-uszn-sievierodoneckoyi-miskoyi-va

За даними Управління соціального захисту населення СМВА





Рейтинг: 
Голосов пока нет