Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 04.03.2024

04-03-2024
Категорія: 

«Після нетривалої паузи росіяни знов збільшили авіаційну присутність на нашій ділянці відповідальності. Учора вони завдали ударів по трьох селах Луганщини. На Куп’янському напрямку – по Надії та Твердохлібовому, на Лиманському, що передбачувано, – по Білогорівці, – зазначив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – В районі цього населеного пункту противник організував спробу штурму, але наші захисники дали відсіч окупантам. Під вогонь артилерії потрапило Невське».

В окупованому Рубіжному налагоджено бізнес – продаж талонів на прийом до пенсійного фонду. Аби його отримати безоплатно, люди займають чергу із попередньої доби.

Прилаштувались ті, хто живе ближче, – щодня стоять в чергах, стають власниками талонів і пропонують іншим придбати своє місце. За менші гроші можна купити місце в черзі.

До «виборів», начебто встигли – в останні зимові дні в Сєвєродонецьку увімкнули котельню централізованого теплопостачання. Але її потужностей не вистачає навіть для доставки носія до перших вцілілих багатоповерхівок. Батареї залишаються холодними. Навесні, коли температура вже вище нуля.

 

]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid02xvxvk5ZomD2gw3a8XFup5XBT9JP...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет