Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 13.02.2024

13-02-2024
Категорія: 

«Противник намагався просунутися на південь від Невського, проте прорвати оборону наших захисників йому не вдалося. Через несприятливі погодні умови дещо зменшилась загальна кількість обстрілів з боку ворога.

Водночас за будь-якої можливості росіяни застосовують безпілотні літальні апарати. Минулої доби вони завдали ними 11 ударів у нашій смузі відповідальності. Втім українські військові щодоби знешкоджують у повітрі в два-три рази більшу їхню кількість», – наголосив начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали Невське та Серебрянське лісництво.

Із 17 лютого окупанти розпочнуть побудинковий обхід населення так званої «лнр».

Бригади, сформовані з числа «членів дільничних виборчих комісій», запитуватимуть, за кого саме луганчани планують віддати свої голоси. Якщо відповідь не сподобається – агітуватимуть за єдиного кандидата. Відповідні друковані матеріали вже підготовлені.

Триватиме це антидемократичне явище до 7 березня.

Після негоди без світла залишилися жителі захоплених рф Довжанська і прилеглих населених пунктів. Через байдужість місцевої окупаційної влади і відсутність достатньої кількості комунальних служб, населення самостійно почало прибирати з вулиць вирвані дерева, звільняти від них пошкоджені ділянки енергосистеми.

Щоправда, полагодити повалені електроопори їм не під силу.

 

За інф.: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid03323n4ipob2a89Mp1mCN3S2tB2QF...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет