Ви тут:

Для дітей з Луганщини в Гумхабі Сєвєродонецької МВА у Дніпрі відбувся захід з правил безпечної поведінки

04-02-2024
Категорія: 

]]>Сєвєродонецька міська публічна бібліотека]]>]]>: Зараз на першому місці для українців стоїть безпека. В пошуках більш безпечних місць багато громадян, в тому числі і сєвєродончани, покинули свою домівки та тимчасово оселились в інших містах, де все не звичне. Пристосовуватися на новому місці завжди важко, особливо дітям. Щоб ваша дитина не потрапила у халепу, на допомогу прийдуть певні правила безпечної поведінки.]]>

В Гуманітарному хабі Сєвєродонецька міської військової адміністрації в місті Дніпро 03 лютого для дітей ВПО із Луганщини, які відвідують гуртки відділу культури та управління освіти Сєвєродонецької МВА, пройшла зустріч з представниками Патрульної поліції Дніпропетровської області. 

Захід відбувся в рамках проєкту, що впроваджується за підтримки ГО "Жіноча правозахисна група" в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Поліцейські розповідали, як бути відповідальним велосипедистом:

  • правила та обов'язків велосипедистів;
  • як повинен бути облаштований велосипед;
  • як уберегти свій велосипед від крадія;
  • яку юридичну відповідальність несе велосипедист.

Під час заходу прозвучав сигнал повітряної тривоги і зустріч продовжилась у укритті. Після того, як небезпека минула, було зроблено світлину на згадку і кожен учасник отримав приємний подарунок, який допоможе зберегти життя.

Дбайте про свою безпеку та безпеку ваших близьких!

 

]]>Сєвєродонецька міська публічна бібліотека]]>

]]>https://www.facebook.com/Libsed/posts/pfbid02YyuUKQnVvsqjDBApDHjvHu1ojmi...]]>





Рейтинг: 
Средняя: 5 (2 оценок)