Ви тут:

Окупований рашистами Сєвєродонецьк (нові відео та фото)

14-01-2024
Категорія: 

У соцмережах, за відсутністю інтернету, закритістю міста та звірствами рашистів, деколи прориваються правдиві світлини та відео із тимчасово окупованого російськими загарбниками Сєвєродонецька.

Так, на одному з відео показано залишки Льодового Палацу спорту. Заклад, де в мирні часи проходили масові заходи та тренувалися спортсмени, а під час вторгнення російських військ був гуманітарним хабом, повністю зруйновано. Абсолютно ніяких відновлювальних робіт, або демонтажу завалів, не проводиться другий рік.

 

А так виглядає розбомблений внаслідок рашистського вторгнення хімічний комбінат "Азот".

"Так виглядає постапокаліпсис. Так виглядає "руський мир". Сєвєродонецький "Азот" у минулому постачав добрива всьому світі. Тепер – просто величезна надгробна інсталяція закатованого та вбитого міста хіміків", - коментує світлини автор.

А це зруйновані сєвєродонецькі ресторани Golden Palace, FORREST, Salvador Dali.

Окупанти намагаються показати красиву картинку "відродження" життя на зруйнованих ними територіях, залучаючи до цього місцевих колаборантів-зрадників, що їх вихваляють. Але правда все рівно деколи проривається.

Приклад: З метою рашистської пропаганди, т.з. “волонтери” для обігріву жителів привезли валянки та тілогрійки у Сєвєродонецьк, який замерзає через відсутність опалення, про що зняли "репортаж".

На відео колаборанту - "директору" залишків міської дитячої бібліотеки Інні Ковальовій вручають супутникову тарілку з окупантськими каналами та тілогрійку і валянки.

“У нас зараз слабке опалення, і зараз проводять ремонт його...Його взагалі немає... І ось ваші валянки і ваша тілогрійка зігріють і наші душі, і наші серця”, - відпрацьовує перед загарбниками запроданка.

 

Інша зрадниця, т.з. "директор" єдиного дошкільного навчального закладу, який наразі існує в окупованому Сєвєродонецьку, Вікторія Ковчуга також отримала супутникову тарілку для зомбування дітей роспропагандою, з чого і радіє перед камерою. 

Сєвєродонецьк, як і інші населені пункти окупованої росіянами Луганщини, другий рік фактично в резервуації. Транспортне сполучення між Сєвєродонецьком та Лисичанськом надзвичайно ускладнене, що підтверджують світлини зруйнованого Синецького моста.

 

А діти в окупації мріють про повернення цивілізації.

 

 

Відео та світлини з відкритих джерел.

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет