Ви тут:

Про ситуацію на Луганщині станом на ранок 06.01.2024

06-01-2024
Категорія: 

«За останні дні ворог посилив обстріли і авіанальоти на деокуповані села. Так, учора ним було відкрито вогонь по Невському та Білогорівці. А загалом за останні дні в Невському руйнації зазнали близько десяти домоволодінь. Майже щодня виявляємо додаткові пошкодження, – поінформував Артем Лисогор, начальник Луганської обласної військової адміністрації. – Атакували росіяни вчора на Куп’янському напрямку. При організації штурмів противник застосовує все більше техніки, бо намагання просунутися уперед виключно піхотою ніякого результату йому не принесли».

Окупаційна адміністрація захоплених рашистами територій Луганщини наказала створити в кожній діючій школі та комунальних установах осередки пропаганди – так звані «музеї сво».

Туди завозитимуть виставки з російським спорядженням та формуватимуть стенди з місцевими зрадниками, аби посилити для юнаків і дівчат міф про підтримку окупації місцевими.

Днями подібна експозиція вже розпочала роботу в Сватівському краєзнавчому музеї. Колаборанти намагатимуться зробити її відвідування обов’язковим.

Так звана шефська допомога регіонів рф буває різною. Біля Успенки, що у Лутугинському районі, сталася аварія на водогоні. Аварійної бригади не знайшлося ані в райцентрі, ані в сусідньому Луганську. Їхали з ул’яновська, подолавши понад 1 200 км аби замінити ділянку труби. Весь цей час місцеві чекали на воду.

 

За інформацією: ]]>https://www.facebook.com/odalug/posts/pfbid027HVtefcLZgiTEK5TWUWD5ANhP3v...]]>





Рейтинг: 
Голосов пока нет