Ви тут:

Чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості…

03-10-2023
Категорія: 

Чергове засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, з питань легалізації зайнятості та оплати праці населення Сєвєродонецької міської  військової адміністрації (далі - Комісія) в режимі онлайн-конференції провела перший заступник начальника Сєвєродонецької МВА Тетяна Верховська.

До роботи комісії долучились керівники структурних підрозділів Сєвєродонецької МВА, представники управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Луганській області, фінансово-економічного управління ГУ ПФУ в Луганській області, управління інспекційної діяльності у Луганській області Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці, а також керівники комунальних підприємств тощо.

Начальник управління економічного розвитку Сєвєродонецької МВА  Сергій Карпеченко ознайомив присутніх з поточним станом погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах (установах, організаціях) всіх форм власності, шляхи та обсяги її погашення протягом 2023 року, порядок та строки подання звітності.

Представники ГУ ПФУ в Луганській області, доповіли про зміни в законодавстві щодо захисту соціальних, трудових та інших прав фізичних осіб, у тому під час дії воєнного стану, та для спрощення обліку робочих місць, а також про порядок організації проведення попередніх та періодичних медичних оглядів працівників. У зв’язку з цим ПФУ було доопрацьовано функціонали порталу, реалізовано формування та подачу відомостей про перебування в профспілкових організаціях та про порядок проведення періодичних медичних оглядів працівників.

Покрокові інструкції та рекомендації були розміщенні на офіційному сайті Сєвєродонецької міської військової адміністрації. Всі платники податків можуть ознайомитись більш детально з цією інформацією: https://sed-rada.gov.ua/ogoloshennya/informaciya-pro-zmini-v-zakonodavst...

 





Рейтинг: 
Голосов пока нет