Ви тут:

Сєвєродонецьке інтернет-видання потрапило до переліку “Мапи якісних медіа України”

18-09-2023
Категорія: 

За результатами незалежної експертної оцінки "Сєвєродонецьк онлайн" набрав достатню кількість балів та потрапив до переліку “Мапи якісних медіа України”.

Це всеукраїнський проєкт, який реалізується спільно Інститутом масової інформації та Детектором Медіа за підтримки міжнародної організації Internews. Проект покликаний підвищити увагу до українських медіа, а також поінформувати громадян України, потенційних донорів та партнерів, про джерела інформації, яким варто довіряти і підтримувати.

Усього до мапи  увійшло 142 медіа.

Організатори зазначили, що довіра до регіональних медіа виросла вдвічі.

Ознайомитися з мапою можна ]]>тут]]>

Усього з Луганської області до мапи потрапили видання: "Сєвєродонецьк онлайн", "Трибун", "Реальна газета", "Телегазета", "Суспільне Донбас" (інтернет-видання та телеканал).

На першому етапі до участі в проєкті ]]>подалося]]> понад 200 регіональних медіа. Незалежні медійні експерти та юристи оцінювали регіональні новинні портали, радіо й телеканали за трьома основними блоками критеріїв — прозорість, дотримання професійних стандартів і журналістської етики. Детальніше з методологією оцінки можна ознайомитися за ]]>посиланням]]>.

Вітаємо колективи інтернет-видань "Сєвєродонецьк онлайн", "Трибун", "Реальна газета", "Телегазета", а також телеканалу "Суспільне Донбас" з високою оцінкою їхньої діяльності!

 

За інформацією: https://sd.ua/news/20823





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)