Ви тут:

Підписано ще один меморандум про співпрацю щодо відбудови території Сєвєродонецької міської територіальної громади

12-05-2023
Категорія: 

11 травня 2023 року між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією Сєвєродонецького району Луганської області, в особі начальника Олександра Стрюка, та німецькою компанією WTA UNISOL GmbH, в особі керуючого директора Карстена БАХЕРТА, укладено Меморандум про співробітництво.

WTA UNISOL GmbH - це відома німецька компанія, що спеціалізується на очищенні питної води та стоків на основі сучасних інноваційних технологій.

Така плідна співпраця також є результатом участі Сєвєродонецької міської територіальної громади у міжнародній виставці-форумі ReBuild Ukraine у лютому 2023 року у м. Варшава, Польща.

Підписання меморандуму викликано необхідністю вирішення завдань щодо відновлення критичної інфраструктури Сєвєродонецької міської територіальної громади, яка постраждала внаслідок військової агресії РФ, та має за мету налагодження результативної співпраці між Сєвєродонецькою міською військовою адміністрацією та німецькими партнерами щодо побудови на території Сєвєродонецької міської територіальної громади очисних споруд для очищення, знешкодження й знезараження стічних вод споживачів міста Сєвєродонецька Луганської області з використанням новітніх засобів очищення стоків.
Створення таких очисних споруд на території громади дозволить вирішити проблему забезпечення життєво необхідних потреб мешканців та відновити критичну інфраструктуру міста. 





Рейтинг: 
Голосов пока нет