Ви тут:

Литва, Львівщина та Сєвєродонецька МВА опікуються питанням забезпечення житла ВПО з Сєвєродонецької громади

26-04-2023
Категорія: 

25 квітня відбулась робоча зустріч фахівців Сєвєродонецької міської військової адміністрації та керівництва Добросинсько-Мегерівськоі ОТГ Львівської області, фахівців кафедри архітектури та інженерії університету Львівська політехніка щодо можливості облаштування на території селища Мегерів модульного містечка для ВПО (орієнтовною потужністю з розміщення 500 родин) Сєвєродонецької МТГ із залученням для будівництва міжнародної технічної допомоги Литви.

Було обговорено проєкт модульного містечка, технологічні особливості конструкцій модульних будинків та облаштування території містечка , можливості соціалізації ВПО в цій громаді та отримання необхідних послуг: медичних, освітніх, адміністративних тощо, працевлаштування.

Також було здійснено виїзд та огляд запропонованої земельної ділянки для облаштування містечка, яка розміщена на околиці м. Мегерів біля лісового масиву та озера з можливістю організації транспортного сполучення с прилеглими населенними пунктами та м. Львів. Відвідали школу, дитячий садочок, медичну амбулаторію, клуб, селищну раду - з’ясували їх можливості щодо надання послуг для ВПО.

Про наміри та умови співпраці було укладено відповідний меморандум.





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)